AZT lanceert vernieuwde website!

Dat de Alexianen Zorggroep Tienen een dynamische organisatie is, hoeft geen betoog: de voorbije jaren groeide de organisatie enorm, met in 2012 de overname van WZC Huize Nazareth en in 2017 de integratie van campus Mechelsestraat Leuven (het vroegere ‘PSC’), en de opening van WZC Passionisten. De website werd gedurende al die jaren uitgebreid op het fundament dat werd gelegd voor de psychiatrische kliniek.

De nieuwe website werd gelanceerd in augustus 2017, en moet in de eerste plaats een informatiepunt vormen voor (potentiële) medewerkers, verwijzers, cliënten en hun familie of omgeving. Veel aandacht ging naar de zoekfunctionaliteit om op een eenvoudige manier correcte en concrete informatie aan te bieden.

Er werd voor geopteerd om te werken vanuit 3 invalshoeken: dat van (potentiële) cliënten, bezoekers en professionals (verwijzers, sollicitanten…). Onder deze 3 ‘noemers’ bundelen we alle informatie zoals het zorgaanbod, contactgegevens, informatie met betrekking tot kwaliteit en wetenschappelijk onderzoek, vormingen…

Neem zeker een kijkje op http://www.alexianentienen.be